Image

Alates 8.01.2024 kuni 31.05.2024 oleme avatud:
Esmaspäevast reedeni 12:00-15:00 ja 17:00 kuni 22:30
Laupäeval oleme avatud 17:00-23:00 või kuni külastajaid jätkub 🙂
Pühapäeval oleme suletud.
Ülejäänud aegadel vastavalt nõudlusele.

From the 8th of January we work on our winter schedule until 31st of May
M-Fr 12:00-15:00 and 17:00-22:30
Sa 17:00-23:00
Su closed
All the rest of the times according customers demands.

 

 

 Reserveeri laud / Book a table

www.facebook.com/Saltrestoran

PS ! Küsige lastele meie päeva lasteeinet!
SALT JOURNEY - set menu

Menüü/ Menu 🍴   

Värsked austrid (punase sibula VÕI jalopeno-laimi vinaigrette)
Fresh oysters (red onion OR jalopeno-lime vinaigrette)
4.5 tk/pc

Musta trühvli-maapirni kreemsupp/
Black truffle-jerusalem artichoke cream soup (G)
12
Buffalo lillkapsa tempura zanzibari ürtide,
röstitud mandlite ja yuzu-õuna aioliga/
Buffalo califlower tempura with zanzibar herbs,
roasted almonds and yuzu-apple aioli(Ve)
15

Iirimaa lihaveise tataki ponzu küüslaugu krõpsu ja sibula salsaga/
Ireland beef tenderloin tataki with ponze garlic chips and onion salsa
18

Lõhe nigiri sake marinaadis, sidrunheina-piparmündi so-suga/
Salmon nigiri in sake marinade and lemongrass-peppermint so-su (L)
17

Vürtsikad tiigerkrevetid kataifis sriracha aioliga/
Spicy tigerprawns in kataifi with sriracha aioli (L)
16

Praetud foie gras dessertveini kastmes brioche ja pirniga/
Fried foie gras in dessert wine sauce , brioche and pear (L,G)
20

Kevadine karulaugu risoto mürklitega/
Wild garlic risoto with morrels (L)
18

Taipärased vürtsikad sinikarbid kookose-tomati kastme ingveri,
tšilli ja koriandriga/
Thailand style spicy mussels with tomato-coconut sauce ,
ginger, chilli and coriander (G,L)
20

Grillitud kaheksajalg krõbekartuli,
rooma salati ja basiiliku persillade'ga/
Grilled octopus with crispy potato,
roman salad and basil persillade (G)
28

Osaka stiilis Jaapani omlett okonomyaki kaheksajala ja krevettidega/
Osaka style Japanese omlette with octopus and shrimps (L)
22

Õrnalt praetud kohafilee rohelise herne-piparmündi vahu ja
sidrunise sinikarbi-valge veini kastmega/
Lightly fried pikepearch fillet with green peas-peppermint foam and
lemon-mussel-white wine sauce (G)
28

Argentiina antrekoot tummise granaatõuna-portveini kastme ja
koduaia köögiviljade parisienne'ga/
Argentinian entrecote with pommegranate-port sauce and
home garden roots parisienne (L)
35

Purunenud Pavlova maasikamoosi ja sidrunivahuga (G) /
Broken Pavlova with strawberry jam and lemon foam (G)
Mandariini juustukook/Tangerine heesecake
Purjus pirn/ Drunk pear (G,L,V)
8

G-gluten free, L- lactose free, Ve-vegetarian, V-vegan
Allergeenide kohta küsi palun teenindajalt/
About allergenes ask please from waiter